Μεζονέτα προς πώληση Γκολφ (Γλυφάδα) - Minimal design, ιδιωτική πισίνα, € 850.000, 220 τ.μ.

  • Μεζονέτα
  • 4
  • 4
  •  
Κωδ. HJ3244
Τιμή ανά τ.μ. € 3.864
Περιοχή Γκολφ (Γλυφάδα)
Ζώνη Οικιστική ζώνη
Δωμάτια 4
Όροφος Ισόγειο
Θέση Στάθμευσης Ναι
Έτος κατασκευής 2009
Σύστημα Θέρμανσης Αυτόνομη θέρμανση (Πετρέλαιο)
Επίπεδα 3
Κουζίνες 1
Σαλόνια 1
Μπάνια 4
WC 1
Κατάσταση Νεόδμητο
  • Αποθήκη
  • Κήπος
  • Κλιματισμός
  • Πισίνα
  • Πρόσβαση από: Άσφαλτο
  • Τζάκι

Αυτόνομη Πολυτελής Μεζονέτα σε συγκρότημα Κατοικιών, 220 τμ σε 3 επίπεδα, Ιδιωτικός κήπος 210 τμ με πισίνα, Μοντέρνα αρχιτεκτονική – Εξαιρετική ποιότητα υλικών. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 4 πολυτελείς κατοικίες, κοινόχρηστο κήπο, περιβάλλοντα χώρο, διαμορφωμένο χώρο εισόδου, υπόγειο χώρο με θέσεις στάθμευσης και αποθήκες για κάθε κατοικία. Στις κατοικίες του ισογείου και του ρετιρέ ανήκουν 2 πισίνες (1 για κάθε κατοικία) και περιβάλλοντες χώρους αποκλειστικής χρήσης. Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη σε τρία επίπεδα (ισόγειο - α’ όροφο- ημιυπόγειο), έχει συνολικό εμβαδόν 218.15 τ.μ. και προσανατολισμό βόρειο - δυτικό. Έχει ανεξάρτητη είσοδο επί της οδού Τσιτσάνη με δικό του υπαίθριο περιβάλλοντα χώρο αποκλειστικής χρήσης συνολικού εμβαδού 206.54τ.μ.ο οποίος καλύπτεται από: α) ιδιόκτητη πισίνα εμβαδού 31.79τ.μ. β) υπαίθριο χώρο εμβαδού 151.57τ.μ. γ) ξύλινη πέργκολα εμβαδού 23.18τ.μ. δ) ιδιωτικό χώρο γυμναστηρίου 12τ.μ. ε) αποθήκη πισίνας, κήπου 20τ.μ.
ΙΣΟΓΕΙΟ: Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, χτιστή βιβλιοθήκη και τραπεζαρία 55.12τ.μ. το οποίο μέσω της κυρίας εισόδου, που βρίσκεται προς την πλευρά της οδού Τσιτσάνη, οδηγεί στον περιβάλλοντα χώρο με την πισίνα και τον κήπο αποκλειστικής χρήσης. Η κουζίνα (16.64τ.μ) είναι ενιαία με το καθιστικό, με δυνατότητα διαχωρισμού κατ’ επιλογή του πελάτη.
Α’ ΟΡΟΦΟΣ: Περιλαμβάνει master bedroom συνολικού εμβαδού 32.76τ.μ., το οποίο αποτελείται από:
α) εξαιρετικά φωτεινό γωνιακό υπνοδωμάτιο εμβαδού 19.96τ.μ., το οποίο συνδέεται με εξώστη προς τη πλευρά της οδού Τσιτσάνη με εξαιρετική θέα, εμβαδού 15.92τ.μ. (πλάτους 2.20τ.μ.). β) dressing room 3.47τ.μ. γ) μεγάλο μπάνιο με jacuzzi 9.33τ.μ.
Επίσης διαθέτει δεύτερο γωνιακό υπνοδωμάτιο συνολικού εμβαδού 20,72 τ.μ. το οποίο έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι που είναι κοινό με εκείνο του master bedroom προς την πλευρά Τσιτσάνη. Ακόμα στον α΄ όροφο υπάρχει δεύτερο πλήρες μπάνιο, 7.31τ.μ.
ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ
Περιλαμβάνει ένα master bedroom εμβαδού 38.8τ.μ. με απευθείας πρόσβαση στον κήπο και στην πισίνα, το οποίο αποτελείται από υπνοδωμάτιο εμβαδού 28.1τ.μ., dressing room 4.55τ.μ. και ένα πλήρες μπάνιο 5.44τ.μ.
Ο ημιυπόγειος όροφος περιλαμβάνει επίσης ένα wc 3.09τ.μ. (για εξυπηρέτηση επισκεπτών), μια λινοθήκη εμβαδού 6.31τ.μ. και ένα laundry room όπου βρίσκεται το boiler ζεστού νερού της κατοικίας, καθώς και υποδομή για πλυντήριο και στεγνωτήριο. Περιλαμβάνει επίσης master studio (16.22τ.μ.) με μπάνιο και ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ (206.54τ.μ.) :
Περιβάλλει την μεζονέτα από τρεις πλευρές και περιλαμβάνει:
ξύλινη πέργκολα σε χώρο καθιστικού δίπλα στο σαλόνι της κατοικίας και στην πισίνα, ειδικά διαμορφωμένο “καλοκαιρινό καθιστικό” τον κήπο και την πισίνα, γυμναστήριο εμβαδού 12τ.μ., μηχανοστάσιο πισίνας και αποθηκευτικό χώρο 20τ.μ. για έπιπλα κήπου κ.λ.π.
Από τον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει απευθείας πρόσβαση στην ισόγειο της μεζονέτας από την κύρια είσοδο καθώς και ξεχωριστές εισόδους παραπλεύρως στο master δωμάτιο του ημιυπόγειου και στο studio από το πίσω μέρος του κήπου.
Η μεζονέτα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ανεξάρτητης αυτόνομης κατοικίας καθώς και δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο του συγκροτήματος.

Μεζονέτα προς πώληση Γκολφ (Γλυφάδα) - Minimal design, ιδιωτική πισίναΥπολογιστής Δόσεων Δανείου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε 'Υπολογισμός'
%
Έτη

Υπολογισμός